Grote kinderspelmiddag zaterdag 2 juli

Bijna is het zover. Zaterdag 2 juli van 14.00-16.30 uur op het trapveldje aan de Graaf Florisstraat zijn alle kinderen van Everdingen vanaf 3 jaar tot  eind basisschool weer van harte welkom. Ook dit jaar hebben we een heleboel leuke opblaasspellen voor jullie uitgezocht.
We hopen op mooi weer en dat jullie ook gezellig een heleboel mama’s, papa’s, oma’s opa’s vrienden en familie meebrengen. Als je een gezellig vriendje, nichtje, neefje of vriendinnetje wilt meebrengen om te spelen mag dat best hoor.
Alle grote mensen moeten wel buiten het veldje blijven, anders wordt het veel te druk. Wij zorgen ervoor dat zij tijdens het spelen bij ons wat lekkers te eten en drinken kunnen kopen op ons terras. We blijven open tot 18.00 uur dus hoef je misschien niet eens meer thuis te eten.
Wij hebben voor de veiligheid van de spelende kinderen natuurlijk nog wel wat begeleiders nodig op het veldje, geeft u zich tijdig op bij het bestuur. U hoeft natuurlijk niet de hele middag. Ook met opbouwen ‘s morgens en opruimen na afloop kunnen we helpende handen gebruiken.
Wij kijken uit naar een heerlijke spelmiddag.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten en getagd, , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.