75 jaar Bevrijding.

Volgend jaar is het 75 jaar geleden dat de Tweede Wereldoorlog in vrede eindigde. Zoals u van uw Oranjevereniging bent gewend volgen wij de vijfjaarlijkse herdenkingen. In 2020 zullen we ook weer een dodenherdenking organiseren op 4 mei. Uiteraard zijn wij op zoek naar dorpsgenoten, die deze herdenking stijlvol willen vormgeven. Neemt u gerust contact met ons op als u nu al mooie ideeën heeft.
Op  Bevrijdingsdag willen we samen de Oranjeverenigingen van Hagestein , Zijderveld, Hei en Boeicop en Schoonrewoerd de traditionele allegorische optocht organiseren.
In de buurdorpen lijkt er al flink wat enthousiasme te zijn om wagens te bouwen.
We hopen in dit lustrumjaar op grote deelnemersaantallen uit ons eigen dorp.
Het lijkt ons juist om nu al ons voornemen kenbaar te maken omdat het bouwen van een mooie wagen meestal wel wat tijd vergt. Mensen willen een bouwteam samenstellen en vervolgens eerst nadenken over het uiterlijk van de wagen. Heeft u ideeën of vragen neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Dit bericht is geplaatst in 2019, 2020, Allegorische optocht, Dodenherdenking, mededelingen en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.