Nieuwsbrief 141 december 2107

Activiteitenoverzicht
3 januari                                 Kinderbingo en bingo
7 januari                                 Winterwandeling

Dorpsgenoten,

Woensdag 22 november hebben we de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. We hebben met de leden teruggeblikt op het afgelopen verenigingsjaar. Met elkaar hebben we even stilgestaan bij de gehouden enquête en daaruit voorzichtige conclusies getrokken. We zijn heel blij met alle mensen, die hebben aangegeven met diverse programma onderdelen te willen helpen. Het Koningsdag programma hebben we deels gepland maar ook ten dele gedwongen aangepast. Er had  zich geen enkel team opgegeven voor de zeskamp. Ook de organisatiegroep had zich teruggetrokken.
Wilt u met een groep volgend jaar een zeskamp organiseren laat u ons dat dan uiterlijk 15 januari weten. Wij zullen met u meewerken en dit in het boekje opnemen.
De secretaris heeft het jaarverslag voorgelezen, waarin de diverse verenigingsactiviteiten chronologisch aan bod kwamen. Wegens verhindering van de penningmeester heeft de voorzitter het financieel verslag voorgelezen.
Wegens zijn werk moest Patrick Wammes het penningmeesterschap neerleggen.
Gelukkig blijft hij wel als algemeen bestuurslid.
We hebben Peter Coenen benoemd tot penningmeester. Peter van harte welkom  in het bestuur en we rekenen op een lange mooie samenwerking.
Woensdag 3 januari begint 2018 voor ons met ’s middags een kinderbingo en ’s avonds bingo voor de volwassenen.
Zondag 7 januari houden we de jaarlijkse winterwandeling. Het belooft ook dit jaar weer een verrassende tocht te worden langs onverwachte schatten van onze prachtige woonomgeving.
Kort na de jaarvergadering heeft Jeroen Bruls, na reeds eerder gevoerde gesprekken,  aangegeven dat hij tot het bestuur wil toetreden. Wij zijn enorm blij met dit besluit. Indien u bezwaar heeft tegen deze benoeming dan kunt u deze tot 10 januari aan het bestuur bekendmaken. Als er geen bezwaren zijn dan zullen we Jeroen op 11 januari feestelijk in het bestuur opnemen.
Ten slotte wensen wij u allen

Gezegend Kerstfeest en een voorspoedig 2018

Namens het bestuur,
Dick Stoffelen

WINTERWANDELING

Everdingen

ZONDAG  7 januari 2018

GEORGANISEERD DOOR ORANJEVERENIGING EVERDINGEN

Kom allemaal, met het gezin, vrienden en buren voor een lekkere frisse winterwandeling door ons prachtige Everdingen.

START EN FINISH DORPSHUIS “ ’T KNOOPPUNT.”
Inschrijven van 12.00 tot 14.00 uur.
Lengte wandeling ca. 2,5 uur.
Er is ook net als voorheen een verkorte route mogelijk.

INSCHRIJFGELD: € 5,– p.p. kinderen basisschool € 2,–

Inclusief, op vertoon van bon :
-       KOFFIE
-       GLÜHWEIN
-       WARME CHOCOLADEMELK
-       ERWTENSOEP

Dit bericht is geplaatst in 2018, Activiteiten, Jaren, Winterwandeling en getagd, , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.