Nieuwsbrief 139 april

Dorpsgenoten,

2017 is alweer een mooi stuk op gang gekomen en de werkzaamheden in de vereniging vorderen gelukkig. U heeft inmiddels het nieuwe jaarboekje van de Oranjevereniging Everdingen ontvangen en dit uiteraard aandachtig gelezen. Zo bent u op de hoogte gesteld van ons jaarprogramma en in het bijzonder ook van het Koningsdag programma.
We hebben de organisatie van de zeskamp helaas weer in eigen hand moeten nemen.

Voor het opzetten van deze zeskamp hebben we nodig:

  • Helpende handen  om ongeveer 09.30 uur voor het spellen opbouwen. Meldt u zich hiervoor aan bij een van de bestuursleden, aan huis, via telefoon of via ons email-adres.  Samen kunnen we veel!
  • Zeskamp-teams van tenminste vier personen meld je aan bij het bestuur of via het speciale email-adres: zeskampeverdingen@outlook.com

Zoals we in de ledenvergadering hebben gemeld moet Patrick Wammes, wegens drukke werkzaamheden,  zijn functie van penningmeester in het bestuur neerleggen. Gelukkig blijft hij wel als algemeen bestuurslid aan. Peter Coenen heeft ons laten weten dat hij bereid is deze bestuurstaak na de volgende ledenvergadering op zich te willen nemen. Wij zijn enorm blij met deze belofte en willen Peter dan ook in de gelegenheid stellen zich voor te bereiden op deze mooie taak. Er zal tijdig overleg tussen Patrick en Peter starten zodat de overdracht probleemloos kan verlopen.
Wij zoeken nog wel steeds naar ook jongere mensen, die een bestuurstaak op zich willen nemen.
In het boekje hebben wij ook al vooruitgekeken naar de feestweek van 2019. Wij zijn voornemens om binnenkort nader onderzoek te doen naar de wenselijkheid van een traditionele feestweek. We hebben enkele dingen echt nodig:

  • Belangstelling voor een feestweek.
  • Ideeën voor het feestprogramma met de bereidheid tot medewerking
  • Toezeggingen voor sponsoring c.q. garantstelling.

Wij kijken naar u uit bij onze verenigingsactiviteiten.

Namens het bestuur,
Dick Stoffelen

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.