OPSLAG

De Oranjevereniging Everdingen is erin geslaagd een eigen zelfstandige opslag te realiseren op het sportcomplex Everstein.

Met de gemeente Vianen hebben we in goede harmonie langdurig gezocht naar een geschikte locatie voor de vereniging. We hebben over en weer ideeën geopperd, die uiteindelijk niet realiseerbaar bleken. Dit duurde ons natuurlijk veel te lang, maar het goede contact bleef.
Steeds was er echte bereidheid opnieuw te zoeken naar een goede oplossing. De gemeente heeft ons uiteindelijk een plekje toegewezen op het parkeerterreintje naast de tennishal.
Voor de heel royale subsidie van € 2500,– zijn we het gemeentebestuur enorm dankbaar, hierdoor werd deze aankoop mogelijk.
De half pipe is door de gemeente verwijderd en wij hebben de plek in gereedheid gebracht voor de plaatsing van de containers.
In samenwerking met “Jos Jansen Transport” en Van Genderen kraanverhuur hebben we vrijdag namiddag de twee containers op hun plek gezet.
We hebben afgesproken om zodra de weersomstandigheden zich daartoe lenen de containers netjes donkergroen te verven zodat zij wat beter in het plaatje passen.
Daarna zullen we in overleg met de gemeente ook passende beplanting aanbrengen.

Voor het schilderen, inrichten en verhuizen van onze spullen naar de nieuwe opslag hopen we natuurlijk een beroep te mogen doen op vrijwilligers, die de Oranjevereniging een warm hart toedragen.

Wij zijn enorm blij met dit resultaat.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.