Nieuwsbrief 135 december 2015

Activiteitenoverzicht

27 december                          Winterwandeling
6 januari                                 Kinderbingo en bingo

Dorpsgenoten,

Woensdag 25 november hebben we de jaarlijkse algemene ledenvergadering gehouden. In een goede bijeenkomst hebben we met elkaar teruggeblikt op weer een bijzonder verenigingsjaar. We mochten dit jaar ons gouden jubileum vieren.
We hebben na uitbreiding met twee kleine aanvullingen de agenda vastgesteld en ook gevolgd. De secretaris heeft het jaarverslag voorgelezen, waarin de diverse verenigingsactiviteiten chronologisch aan bod kwamen. De penningmeester heeft dit verslag aangevuld met enige relevante financiële toelichting.
De grote inzet van onze vrijwilligers op allerlei fronten heeft het ook in 2015 mogelijk gemaakt onze activiteiten te ontplooien.
We hebben besloten om de contributie tarieven wat aan te passen.
Gezin                     €8,–
65 plus gezin       €5,–
Individueel          €5,–
Begin volgend jaar zullen we huis aan huis een schrijven bezorgen betreffende de inning van de contributie via jaarlijkse incasso. Wij komen deze incassoverklaringen ook weer persoonlijk bij u ophalen. U hoeft dan geen contant geld in huis te hebben voor de jaarlijkse contributie. Wij kunnen de boekjes dan ook sneller bezorgen.

Kort na de vergadering heeft Gijs Sonnema zich aangemeld als bestuurslid van de Oranjevereniging Everdingen. Wij zijn hier heel blij mee.
Aangezien er geen verkiezing heeft plaatsgevonden in de vergadering stellen wij voor dat u t/m vrijdag 8 januari 2016 kunt aangeven hiermee niet in te stemmen. Indien er geen bezwaren zijn zal Gijs per die datum officieel deel uitmaken van het verenigingsbestuur.

Zondag 27 december houden we de jaarlijkse winterwandeling. Het belooft ook dit jaar weer een verrassende tocht te worden langs onverwachte schatten van onze prachtige woonomgeving. In de route wordt rekening gehouden met deelnemers per scootmobiel.
Nodig vrienden en familie uit om gezellig mee te wandelen in de strijd tegen de overtollige december pondjes. De deelname kosten zijn in de jaarvergadering iets verhoogd.

Woensdag 6 januari begint 2016 voor ons met ’s middags een kinderbingo en ’s avonds bingo voor de volwassenen.
Ten slotte wensen wij u allen:

Gezegend Kerstfeest en een voorspoedig 2016

Namens het bestuur,
Dick Stoffelen

WINTERWANDELING
Everdingen

ZONDAG 27 december 2015

Kom allemaal, met het gezin, vrienden en buren voor een lekkere frisse winterwandeling door ons prachtige Everdingen.

START EN FINISH DORPSHUIS “ ’T KNOOPPUNT.”
Inschrijven van 12.00 tot 14.00 uur.
Lengte wandeling ca. 2,5 uur.

INSCHRIJFGELD: € 5,– p.p. kinderen basisschool € 2,–
Inclusief, op vertoon van bon :
-       KOFFIE
-       GLÜHWEIN
-       WARME CHOCOLADEMELK
-       ERWTENSOEP

Dit bericht is geplaatst in 2005, Activiteiten, Bingo, Ledenvergadering, nieuwsbrief en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.