Nieuwsbrief 130 februari 2015

Dorpsgenoten,

In deze nieuwsbrief een aantal verschillende onderwerpen.

Woensdag 4 maart (kinder)bingo.
’s Middags hebben we een fijne kinderbingo en ’s avonds genieten we nog van een gezellige bingo voor de volwassenen. Alweer de laatste kinderbingo van dit seizoen.
Als we ’s avonds van start gaan dan staat er maar liefst  €80,– in de jackpot. Extra aantrekkelijk natuurlijk om de laatste twijfels om mee te doen deze keer toch maar te overwinnen.

Maandag 27 april Koningsdag .
We hebben ook dit jaar weer een compleet programma met slechts één kleine wijziging. De puzzeltocht is verplaatst. Hierover leest u later meer.
Er is een prachtige nieuwe zeskamp organisatie aangetreden. In het jaarboekje stellen zij zich echt voor. Op dit ogenblik kan ik al wel zeggen dat we te maken krijgen met een groep echte 40-minners dus zijn we razend benieuwd naar hun invulling van dit zo bekende en gewaardeerde programma onderdeel. Ons vertrouwen is groot!

Maandag 4 mei Dodenherdenking.
Heel blij zijn we met een actieve werkgroep, die zich bereid heeft verklaard om op deze maandag  een vijfjaarlijkse dodenherdenking vorm te geven. Er wordt al stevig voorbereid en dat houdt in dat de werkgroep al diverse keren met elkaar heeft vergaderd en afspraken gemaakt. Met zo’n klein bestuur zijn dit soort werkgroepen, die flinke klussen willen realiseren goud waard.

Dinsdag 5 mei Bevrijdingsdag
Samen met de Oranjeverenigingen van Hagestein en Zijderveld organiseren wij een allegorische optocht. We zijn als besturen al diverse keren samengekomen  ter voorbereiding. Zo ook hebben we een intensief contact met de gemeente i.v.m. de steeds strengere regelgeving. Er is inmiddels een duidelijk reglement dat u kunt vinden op onze website en facebook pagina. Mogelijk moeten we dit op aangeven van de gemeente toch nog verder aanscherpen. Voor verdere bijzonderheden mag ik u ook wijzen op het naderende jaarboekje van de Oranjevereniging Everdingen. We hebben met de drie verenigingen deze keer als thema gekozen:

“Ik hou van Holland”

U kunt zich met uw voertuig opgeven t/m 2 mei via allegorischeoptocht2015@gmail.com Voor verdere bijzonderheden alsmede het reglement verwijzen we u allen naar het boekje maar ook de website en onze facebook pagina. Zoek een vriendengroep bij elkaar om er samen een prachtige optocht van te maken met onze drie kleine kernen.

Verkeersregelaars.
Een allegorische optocht vereist tegenwoordig gediplomeerde verkeersregelaars. Wij roepen u allen op om deel te nemen aan de gratis cursus met aansluitend examen op.
•           Zaterdag 14 maart 2015 van 09.00 uur tot 13.00 uur
•           Zaterdag 21 maart 2015 van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Opgeven voor 1 maart op de website van de stichting www.svev.nl

Er wordt vanuit de organiserende stichting ook extra gevraagd naar mensen van 18/19 jaar. Voor meer uitgebreide informatie kunt u terecht bij Cobi van Maris en de hierboven vermelde website.

1 t/m 4 juli 50 jarig jubileum,
Zie het jaarboekje en volgende nieuwsbrieven.

Namens het bestuur,
Dick Stoffelen

-   Woensdag 4 maart

-   Kinderbingo 15.30 uur
-   Bingo 20.30 uur
-   €80,– in de jackpot

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Allegorische optocht, Bingo, Dodenherdenking, Feestavond, Feesten, Koninginnedag, Loterij, Seniorenavond, Zomerfeest, nieuwsbrief, zeskamp en getagd, , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.