Nieuwsbrief 126 juni 2014

Activiteitenoverzicht

20 juni                                Zomerfeest

Dorpsgenoten,

De feestweek ligt alweer enige weken achter ons.
We kijken met enorm veel plezier terug op een mega drukke week. We zijn met een klein bestuur aan deze grote klus  begonnen en hebben deze met heel veel vrijwilligers tot een goed einde kunnen brengen.
Enorm verguld zijn we met de vele complimenten, die we mochten ontvangen dat is echt hartverwarmend.
Wat waren veel straten origineel versierd en wat deden veel mensen mee aan allerlei activiteiten. Veel kinderen hebben genoten van het hutten bouwen of de dansworkshop. Wat hebben veel mensen de eerste Koningsdag bezocht en deelgenomen aan kinderspellen, puzzeltocht of zeskamp.
Het prachtige weer op de Koningsdag maar ook in de hele feestweek heeft natuurlijk een heel positieve rol gespeeld. Voor veel mensen was het een echte dag uit in eigen dorp. Dankzij onze cateringvrijwilligers konden mensen de hele dag eten en drinken. Voor een broodje, een tosti of een heerlijk vers patatje hoefde niemand naar huis en ook de tap draaide de hele dag op volle kracht.
Een boeiende tentdienst, die vanuit de beide Everdingse kerken was georganiseerd, werd door veel mensen bezocht. Heel veel senioren hebben zich weer een heerlijke avond laten verwennen. Er werd uit volle borst meegezongen met de vele echt Nederlandse evergreens.
Met poppentheater en gospelkoor werden ook veel mensen blij gemaakt, dit maakte weer een mooie dag in een vol programma.
Wat hebben we gelachen met al die optredens tijdens de playbackshow. Vertederende kinderoptredens voor de pauze en heel pittige of hilarische acts daarna.
Als heel verrassend hebben we de tapasworkshop ervaren. Zo bijzonder om met een aantal enthousiaste deelnemers een tapas bar voor een grote groep eters voor te bereiden. Het zou eigenlijk een soort verwenmoment met kleine lekkere hapjes worden maar de voorbereiders hadden onder deskundige leiding zoveel verschillende gerechten klaargemaakt dat iedereen meer dan genoeg heeft gegeten zonder alles te hebben geproefd.
Heerlijk griezelen was voor velen een extra hoogtepunt in de week, wat hebben ook hiervoor weer veel mensen zich ingespannen.
Wat reden ze ver die mooie zeepkisten. Onder een heerlijk zonnetje rolden zij de Huibertlaan af, een pracht spektakel. En wat een variatie in de karren van heel simpel tot uiterst creatief maar ook bijna professioneel snelle karren.

Eén van de belangrijkste doelen van het vieren van een feestweek is: het bevorderen van de onderlinge contacten.

Deze doelstelling is door Everdingen royaal gehaald!

Zomerfeest voor iedereen
Vrijdag 20 juni
met vrijmarkt en barbecue

Aanvang vrijmarkt 16.00 uur.
De barbecue brandt om ongeveer 18.00 uur.

Voor het zomerfeest hebben we geprobeerd alle vrijwilligers van dit jaar persoonlijk uit te nodigen. Mocht u weten dat wij toch een vrijwilliger zijn vergeten uit te nodigen geeft u het dan zo spoedig door aan ons. Wij kunnen onze tekortkoming dan nog herstellen.

Er is gelegenheid om met beelden erbij nog eens gezellig terug te kijken op een heerlijk dorpsfeest.

Wij kijken naar u uit op het zomerfeest!!!

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten, Feestweek, Zomerfeest, nieuwsbrief en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.