Feestweek Artiest: DJ Wild impact

Wild Impact werd geboren als Tim van Opijnen op 23 januari 1994 in Everdingen.

Zijn voorliefde voor muziek kwam op jonge leeftijd al tot uiting.Toen hij 15 jaar was kocht hij zijn eerste dj set en was meteen verkocht!

Na veel oefenen, kleine huis/schuurfeesten en verjaardagsfeesten gedraaid te hebben werd het nou maar eens tijd om het groter aan te pakken. Toevallig kwam de kans om te mogen draaien in de feestweek van Everdingen en die heeft hij met twee handen aangepakt.

Wild Impact zal het publiek (jong & oud) anderhalf uur uit hun dak laten gaan met de lekkerste dirtyhouse, afwisselend met moombahton en een melange van trap en teckstyle er doorheen! Met het uitzicht en inspelen op de hoofdact !

Je kan alvast wat van hem luisteren op zijn Soundcloud Account!

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten, Feestweek en getagd, , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.