Straatversieringen

De jury bestaande uit André van de Ktrift, voorzitter van de OV Hagestein, en Jos Meijdam, voormalig voorzitter van de OV Zijderveld, hebben vrijdagavond geassisteerd door hun echtgenotes de straat- en huisversieringen kritisch bekeken. Mary Maarseveen heeft hen door alle straten geleid zodat niets aan hun kritisch oog zou ontsnappen.
Zij hebben met elkaar alle straten rustig doorgewandeld en van de versieringen genoten. Na nauwkeurig plussen  en minnen hebben zij voor beide categorieën de winnaars van de prijzen vastgesteld.
Zaterdagavond na afloop van de zeskamp heeft burgemeester Groeneweg de prijsuitreiking verzorgd.

Categorie straatversiering:
  • Eerste prijs: Jan van Arkelstraat met camping “Weltevree”. vooral de vele zelfgemaakte details werden zeer gewaardeerd.
  • Tweede prijs: Kweldam met de “Bushalteweg”. Elk huis met een eigen halte en met dit thema  ook een helder statement gemaakt.
  • Derde prijs: Prins Constantijnstraat met “Ik hou van Holland” inclusief de rosse buurt.
Categorie huis en tuin:
  • Eerste prijs: Graaf Florisstraat 27, 29, 30 en 32 met Jampoppodium en groot scherm waarop film werd gedraaid van periode 1975-2000 inclusief bijpassende muziek.
  • Tweede prijs: Prins Bernhardstraat 46 Hawaï thema, de omliggende huizen ook in stijl maar nr. 46 sprong eruit.
  • Derde prijs: Graaf Huibertlaan 18 “Pianobar”, veel  oog voor details. De man achter de piano en ook de muziek bijpassend.
Speciale vermelding kreeg:

Graaf Huibertlaan 13a, de fam. Van Eck met een museum over het koninklijk huis met veel bijzondere stukken.  Zeker naar gaan kijken!

Aansluitend heeft burgemeester Groeneweg in samenwerking met Gerard Walraven, voorzitter van de stichting  ”Vitaal Dorp”,  de naam van de winkel bekendgemaakt.
“Winkel en zo “. De naam is ingestuurd door Karina van Buren en zij mocht dan ook, flink geblesseerd,  de prijs hiervoor in ontvangst nemen.  Van harte gefeliciteerd.

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten, Feestweek en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.