Sterren Playback- & Soundmix Show

Tijdens de feestweek van 2009 maakte, eigenlijk als een vorm van traditie, de Playbackshow deel uit van het programma.

De organisatie die daar toen bij betrokken was, is wederom bereid gevonden dit op te gaan pakken met de uitdaging de grootse show van 5 jaar geleden te gaan evenaren.

Graag presenteren wij u de:

Sterren Playback- & Soundmix Show

woensdag 30 april 20.00 uur.

generale repetitie voor alle deelnemers van 15.30 -18.00 uur.

Presentator “Gerard Joling” werd in 2009 aangekondigd door de destijds aftredende “Ad Visser”, presentator van AVRO’s Toppop en Muziekgoeroe in hart en nieren. Zal “Joling” ons wederom bij willen staan ondanks zijn oh zo volle agenda??

Er zijn in Nederland best veel presentatoren met gevoel voor muziek, echter Joling is daarin toch wel een topper. Niet voor niets maakt hij dan ook deel uit van een select gezelschap “Toppers”, wie kent ze niet?….En onmogelijk wie er geen beeld bij kan vormen. Maar mocht “Joling” neerdalen in Everdingen, wellicht heeft hij dan nog een verrassing voor ons in petto…..

In ieder geval hebben we hem geconfronteerd met beelden van een optreden elders. Nadrukkelijk heeft hij gevraagd niet meer foto’s te publiceren, dus denken we dat we wel op hem kunnen rekenen als presentator met de Sterren Playback- & Soundmix Show tijdens de feestweek!

Er waren uiteraard al geruchten dat de Playbackshow tijdens de feestweek weer van de partij zal zijn. Spontaan zijn er daardoor  al aanmeldingen van deelnemers. Het is duidelijk dat het bij verschillende mensen al begint te kriebelen.
Om het geheel een onvergetelijke avond te laten worden, vragen wij u massaal zich aan te melden en dit feestelijke evenement aan te grijpen om je eigen idool nu eindelijk eens zelf te kunnen playbacken of, sterker nog, te soundmixen.

Remember Jacqueline, die in de voetsporen van Anouk haar kunnen liet horen en het doldwaze duet met “Joling, kippevelmomenten krijgen wij als we daar weer aan denken.

maar vanwege internationale doorbraken warenDe show kwam zelfs diverse malen jaarlijks terug, artiesten te druk om dit later te kunnen voortzetten. Door deze afwezigheid in de afgelopen jaren wordt de Playbackshow zo’n bijzonder evenement, dat dit een niet te missen agenda-item zal worden.  Vele imitaties hebben de revue al gepasseerd en elke act werd telkens met enthousiasme door het publiek ontvangen. Genietend van onovertroffen optredens verwachten wij ook dit jaar dat het dak er weer af zal gaan.

De organisatie is er op voorbereid, schroom niet en doe mee. Als “Joling” in de gaten krijgt dat Everdingen weer helemaal los zal gaan, weten wij zeker dat hij z’n steentje daar aan bij wil dragen en er een verpletterende muzikale avond van zal maken, waar we jaren later nog over zullen napraten.

Wij zijn er van overtuigd dat jullie mee kunnen doen!

Note:

De show, voor alle leeftijden, kent 3 categorieën:

Groep 1;   4 t/m 7 jaar

Groep 2;   8 t/m 12 jaar

Groep 3; 13 jaar en ouder

Welke stijl u ook laat horen, u bent onze welkome artiest!!

Geef je vroegtijdig op en wel vóór 20 april a.s. bij:

1e Ronald Drost, Tienhovenseweg 11a, 4121 KS,

tel. 06-53177465

2e Dolly Bakker, Kweldam 1, 4121 EE,

tel. 06-51315528

Vergeet niet een originele CD van het door u gekozen liedje, met vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer, in te leveren bij inschrijving.

Het publiek mag uiteraard ook niet ontbreken. Want zij vormt de publieksjury, die de drie koppige jury zal versterken.

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten, Playbackshow en getagd, , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.