Griezeltocht Feestweek

In Everdingen vond er 2 jaar geleden voor het eerst een zogenaamde griezeltocht plaats. Men werd hierbij langs een mooie route meerdere malen (on)aangenaam verrast door de meest afschrikwekkende figuren zoals mummies, heksen, vampiers, monsters etc. Mede dankzij de inzet van een grote groep vrijwilligers, werd dit een groot succes. We zijn vervolgens door veel mensen gevraagd dit nogmaals te organiseren. Zodoende hebben we besloten dit opnieuw op touw te zetten. We willen dit doen op donderdag 1 mei as.

We hopen hierbij weer op de komst van vele vrijwilligers en uiteraard wederom vele bezoekers.

Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom. Mocht een groep alleen uit jongere jeugd bestaan, dan adviseren we dat hierbij tenminste één volwassene aanwezig is, die deze groep zal begeleiden. Opgeven kan nu nog aan de tent, maar het is wel bijna vol.

Hebt u nog leuke ideeën voor deze tocht, dan zijn deze ook van harte welkom bij ons.

Dit bericht is geplaatst in 2014, Feestweek, Griezeltochten en getagd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.