Feestweek artiest: STOOT

STOOT is de allerbeste Nederpop Coverband die er te boeken valt. Een band die Nederpop brengt zoals geen ander. Met een repertoire van Anouk tot Hazes en van De Dijk tot Guus Meeuwis, maken deze 10 toppers het voor hun publiek keer op keer een belevenis, die bij de echte feestbeesten een stoot adrenaline achterlaat.

Een strakke basis met een moddervette blaassectie zorgt voor een uitermate sterke band, waarbij de zanger / entertainer en de zangeres hun kwaliteiten toevoegen. De zanger pakt hierbij  het publiek direct bij de hand en trekt hen in de show mee. En wat betreft de ongelooflijke power en sound van de topzangeres, deze is niet in woorden uit te drukken. Kom dus op vrijdagavond 2 mei kijken naar Nederlands beste Nederpop Coverband, die de OVE voor jullie heeft kunnen boeken.

Meer informatie op: www.stootmusic.nl

Dit bericht is geplaatst in 2014, Feestweek en getagd, , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.