Feestweek artiest: Het Feestteam

Het Feestteam wordt gevormd door Stan en Frank. Sinds 1999 weet het Feestteam met meer dan 75 feestknallers keer op keer van elk evenement een feest te maken. De award  ‘de beste feestact van Nederland’ die al verschillende jaren aan hen is uitgereikt, bewijst dat de slogan ‘Een feest is pas een feest als het Feestteam is geweest‘ wordt waargemaakt.

Het Feestteam is met regelmaat te zien op tv en te horen op alle grote radiostations van Nederland en België. Ook geniet het Feestteam landelijke bekendheid met optredens op het Museumplein tijdens Koninginnedag, in Amsterdam Arena, de Kuip, Gelredome en Ahoy. Bovendien worden zij met open armen ontvangen in Oostenrijk, Singapore en op Curaçao, waar zij het publiek met hun feestknallers vrolijk en blij maken.

Op maandag 20 januari 2014  ontvingen Stan en Frank wederom de ‘Beste Feestact van Nederland’ award. Tijdens dit jaarlijks terugkerende evenement in Bob’s Partypalace in Uitgeest werden onder toeziend oog van 4000 gasten de awards in de diverse categorieën uitgereikt. De groep genomineerden voor deze populaire awards wordt bepaald door de boekingskantoren van Nederland. Het publiek is daarna aan zet en stemt per categorie welke genomineerde volgens hen deze prijs verdient. Voor de 3e keer is Het Feestteam winnaar geworden van de ‘Beste Feest-act’.

Deze prijs in de categorie ‘Beste Feest-act van Nederland’ dragen Stan en Frank met trots! “Wat een begin van de week! Ongelooflijk.”, aldus de altijd enthousiast zijnde heren. In deze week stond namelijk ook de release gepland van hun twee nieuwe nummers ‘Zolang we nog in leven zijn’ en ‘Als ge dot bent’ en zoals we van de heren kunnen verwachten mét bijbehorende clips waar het ‘feest’ vanaf spat.

Trots zijn Stan en Frank met deze award, zeker omdat deze aan hen toegekend is, voordat de feestperiode met carnaval en daarna het feesttenten seizoen van start gaat. “Deze award toegekend krijgen, belooft veel goeds voor 2014. We zijn er klaar voor.”, aldus de heren.

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten, Feestweek en getagd, , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.