Feestweek Artiest: De Partybeukers

De nieuwste feestsensatie van ons land: DE PARTYBEUKERS. Deze geweldige artiesten, die allebei al jaren veel ervaring hebben opgedaan in het feestcircuit en al vele partijen hebben opgeleukt, hebben een aantal jaren geleden besloten om samen als zingend DUO verder te gaan.
DE PARTYBEUKERS – bestaande uit Henri & Arie – zijn 2 jonge en energieke entertainers, die destijds werden gevraagd om in te vallen als gelegenheidsduo in verband met het uitvallen van een artiest.
De reacties hierop waren zo overweldigend dat ze vrijwel direct daarna voor meer feesten werden gevraagd. Dit konden ze zeker niet aan hun neus voorbij laten gaan. Daarom hebben zij beiden besloten om iets heel leuks voor feestend Nederland op poten te gaan zetten. Zo gezegd zo gedaan en nu alweer ruim 2 jaar verder wordt dit duo steeds vaker op verschillende evenementen gevraagd. Niets is ze te gek. Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardag, bedrijfsfeest, carnaval, tentfeest of wat dan ook, zij staan in voor 100% feestgarantie.

Het repertoire van DE PARTYBEUKERS is uiteenlopend van Engelstalig tot Nederlandstalig, van toen tot nu, en dit alles wordt continue vernieuwd en uitgebreid.

De eerste single van DE PARTYBEUKERS, met als titel HAPPY TOGETHER, is een feit. Met de feestweek in Everdingen in aantocht, belooft dit zeker een knallende binnenkomer te gaan worden.

Intussen zijn DE PARTYBEUKERS een graag gezien duo op vele festiviteiten. En één ding is zeker: iedereen zal nog heel veel van deze 2 kanjers gaan horen.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Feesten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.