Capo Disco Show

Evenals in 2009 heeft de Oranjevereniging de mannen van Capo gevraagd de feestweek dit jaar weer te ondersteunen.

De jongens zullen op de bekende kwalitatief zeer solide wijze zorgdragen voor geluid en licht tijdens diverse programmaonderdelen, zoals de avonden met bekende artiesten, de zeepkistenrace, de Sterren Playback & Soundmix Show en niet te vergeten de viering van de eerste Koningsdag.

De heel plezierige en flexibele samenwerking in de afgelopen jaren tijdens de weekenden rondom Koninginnedag, hebben gezorgd voor een hechte band van goed vertrouwen.

De mannen zullen op diverse avonden ook een deel van het feest verzorgen, zodat de artiesten in een goed gestemde feesttent terecht komen. Door het vertrouwen in de Capo bijdrage aan de feestvreugde zullen we met heel Everdingen een mooie feestweek kunnen vieren.

Wij rekenen daarom weer op een fijne feestweeksamenwerking en hopen u veelvuldig in de tent te mogen begroeten.

Dit bericht is geplaatst in Feestweek en getagd, , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.