Straatversiering ideeën avond donderdag 16 januari 20.00 uur in Het Knooppunt

Donderdagavond 16 januari hopen wij uit alle straten van Everdingen voortrekkers, blokhoofden, straathoofden en alle andere geïnteresseerden te ontmoeten. Graag willen we ideeën over versieringen en verlichting uitwisselen maar ook gelegenheid bieden om werkzaamheden af te spreken. U kunt met elkaar afstemmen wat er in uw straat en de tuinen zal gebeuren zodat we zo min mogelijk dezelfde versieringen krijgen. Originaliteit is juist verrassend.

Kom samen met buren of vrienden zodat we elkaar kunnen inspireren om samen de straatversieringen tot een feestelijk succes te maken.

Wij zien naar u uit. Tot donderdagavond, de koffie staat klaar.

Het bestuur.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.