Feestweekversiering

Donderdagavond 16 januari zijn we met een aantal enthousiaste dorpsbewoners samengekomen in het Knooppunt. Het doel van de bijeenkomst was het uitwisselen van ideeën voor de straatversieringen tijdens de feestweek van 25 april t/m 3 mei. Ook wilden we een beetje de stand van zaken kunnen bekijken. We hebben diverse leuke voorstellen om “Het Goede Leven” tot uitdrukking te brengen aan elkaar verteld. Helaas bleek het niet mogelijk dat er van alle straten vertegenwoordigers aanwezig waren. We vinden dit een groot gemis en denken dat er veel enthousiastelingen uitzien naar een herkansing.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen aan te haken bij het aanwezige enthousiasme hebben we ter plekke met elkaar besloten om op donderdag 13 februari 20.00 uur de volgende samenkomst af te spreken. Wij hopen dat bij de komende bijeenkomst juist ook de straten vertegenwoordigd zullen zijn die  nu verhinderd waren.

Op 13 februari hopen we samen de voortgang van alle straatversieringen te bespreken juist ook van de straten waarvan we deze keer geen bericht hebben gehoord.

Wij zien naar u uit om er samen een feestelijk versierd dorp van te maken. Samen voorbereiden en plannen realiseren is een geweldige bijdrage aan de samenhang in ons dorp .

namens het bestuur Dick Stoffelen

Dit bericht is geplaatst in 2014, Activiteiten, Feesten, Feestweek, mededelingen en getagd, , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.