Nieuwsbrief 124 december 2013

Activiteitenoverzicht

29 december                   Winterwandeling

8 januari                           Kinderbingo en Bingo

Dorpsgenoten,

We kijken terug op een goede algemene ledenvergadering van woensdag 27 november jl.. De leden hebben het jaarverslag en het financieel jaarverslag ontvangen. De kascommissie was tevreden met de gepresenteerde cijfers. We hebben in deze vergadering vooruit gekeken naar de feestweek.

Van vrijdag 25 april t/m zaterdag 3 mei 2014 vieren we feest met als thema:

“Het Goede Leven “

Op donderdag 16 januari organiseren we vanaf 20.00 uur in het Knooppunt een gelegenheid om met alle voortrekkers van de straten versier-ideeën uit te wisselen en elkaar te inspireren. Komt allen om uw gedachten met elkaar en ons te delen.

Zondag 29 december is er weer een winterwandeling, die begint en eindigt in het Knooppunt. Op de achterzijde van deze brief treft u meer informatie. U bent welkom met uw familie en vrienden. Een uitgelezen kans om hen tijdens een fraaie wandeling onze prachtige omgeving te tonen.

Na vele jaren bestuurslidmaatschap van de Oranjevereniging heeft Mary Maarseveen aangegeven haar werkzaamheden als secretaris per 1 januari 2014 om persoonlijke redenen neer te leggen. Wij zijn uiteraard heel teleurgesteld door haar besluit maar respecteren dit volledig. Met grote dankbaarheid kijken wij terug op haar jarenlange inzet voor de vereniging. We zullen haar hartelijke en zorgvuldige inzet zeker missen. Blij zijn we met de bereidheid van Cobi van Maris het secretariaat waar te nemen tot de volgende jaarvergadering. In de voorbereidingen op de feestweek is een secretaris werkelijk onmisbaar binnen de vereniging.

Tot slot wensen wij u allen

Gezegend Kerstfeest en een voorspoedig 2014

Namens het bestuur,

Dick Stoffelen

WINTERWANDELING

Everdingen

ZONDAG 29 december 2013

GEORGANISEERD DOOR

ORANJEVERENIGING EVERDINGEN

Kom allemaal, met het gezin, vrienden en buren voor een lekkere frisse winterwandeling door ons prachtige Everdingen.

START EN FINISH DORPSHUIS “ ’T KNOOPPUNT.”

Inschrijven van 12.00 tot 14.00 uur.

Lengte wandeling ca. 2,5 uur.

INSCHRIJFGELD: € 4.– p.p. kinderen basisschool € 2,–

Inclusief, op vertoon van bon :

- KOFFIE

- GLÜHWEIN

- WARME CHOCOLADEMELK

- ERWTENSOEP

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Woensdag 8 januari

Kinderbingo 15.30 uur Bingo 20.30 uur

Dit bericht is geplaatst in 2013, Bingo, Feestweek, Winterwandeling en getagd, , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.