Nieuwsbrief november 2013

Activiteitenoverzicht

27 november                   Algemene ledenvergadering 20.00 uur

11 december                   Bingo 20.30 uur

29 december                   Winterwandeling

Dorpsgenoten,

Het verenigingsjaar loopt alweer naar het eindpunt dus tijd voor de algemene ledenvergadering, een moment om achterom te kijken en vooruit te zien.                          Ter voorbereiding van de volgend jaar te houden feestweek rekenen we op een grote opkomst.  We vieren feest van vrijdag 25 april t/m zaterdag 3 mei 2014 met als thema:

“Het Goede Leven “

In de aanloop naar de feestelijkheden moet er in het dorp heel veel gebeuren.Wij hopen op prachtig versierde straten, fraaie tuinen en alles ook stralend verlicht.Enkele enthousiaste leden hebben al aangegeven zich als een soort voortrekker voor hun straat te willen inzetten. Hiermee zijn we echt blij.We hopen tijdens de ledenvergadering al van de nodige voorbereidingen te mogen horen.                                                                                              Hebt u al serieuze plannen voor een mooie verlichting in de straat, laat het ons dan weten.

Zoals u weet kunnen wij als bestuur wel plannen maken voor een feestweek maar zonder vrijwilligers komt het niet goed.We hebben heel veel vrijwilligers nodig om alle plannen te kunnen realiseren.Juist u en jou hebben wij nodig om samen een schitterende Everdingse feestweek te beleven.                                                                                                           Gelukkig hebben we al hulp gekregen van drie leden, die in de vorm van een speciale werkgroep, ons enorm ondersteunen.                                                                                        Om alles in de komende tijd goed te kunnen organiseren hebben we nog steeds dringend behoefte aan een uitbreiding van het bestuur.

Alle aanmeldingen kunt u kwijt op oveverdingen@gmail.com of bij de bestuursleden.

Wij kijken naar uw aanmelding als vrijwilliger uit, maar ook naar u allen op de ledenvergadering.

Geef u op als vrijwilliger of als bestuurslid!

Namens .het bestuur,

Dick Stoffelen

Dit bericht is geplaatst in 2013, Activiteiten, Bingo, Feestweek, Ledenvergadering, nieuwsbrief en getagd, , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.