Nieuwsbrief 122 september 2013

Activiteitenoverzicht

2 oktober                           Bingo
1 november                       Lampionnenoptocht
6 november                       Kinderbingo en Bingo
27 november                     Algemene ledenvergadering
11 december                      Bingo

Dorpsgenoten,

We mogen alweer terugzien op een prachtige lange zomer. In dat oneindig koude voorjaar begonnen we al bijna de hoop op zomerweer te verliezen maar het werd het heerlijk.

Nu begin september richten we ons weer op een nieuw seizoen.

In de achter ons liggende periode hebben veel dorpsgenoten vast al eens rondgekeken bij andere feestweken in de buurt om zo inspiratie op te doen voor onze dorpsversieringen van volgend jaar.

Als ik de berichten uit Zijderveld en Hei – en Boeicop goed heb begrepen was daar lang zo’n stemming van: “Zullen we wel wat doen aan de versiering van het dorp. Het is zoveel werk waarvoor ik geen tijd en zin heb en het kost ook weer geld, dat ik liever aan wat anders besteed”.

Plotseling bleken er in allerlei straten leuke ideeën te ontstaan om hun thema’s vorm te geven. Mensen begonnen met elkaar plannen te maken en er kwam enthousiasme uit voort. Wat nog veel belangrijker is, er groeide in heel korte tijd een enorme saamhorigheid. Voor de kleine dorpen in onze regio is dat nu juist kenmerkend en ook van levensbelang. Straatgenoten die samen trots zijn op wat zij bedenken en maken. Mensen die plotseling van alles voor elkaar willen doen, niet zeuren als één van de straatgenoten eens niet kan meedoen maar deze taak gewoon overnemen.

Ons feestweekthema in 2014 is zoals ieder vast nog wel weet:

“Het Goede Leven”

Een thema waar heel verschillende invulling aan gegeven kan worden. Dit kan variëren van het verbeelden van een leuk terras, een sportactiviteit, een welnesscentre, een spannende crossbaan tot een exotisch strand met kokospalmen.

Wij zijn razend benieuwd naar alle Everdingse creativiteit.

Woensdag 2 oktober gaan we weer van start met een nieuw bingo seizoen. We hopen natuurlijk onze trouwe groep van bijna vaste spelers weer te mogen ontvangen. Bent u nooit eerder geweest dan bent u net zo hartelijk welkom. Zoals u allen inmiddels weet spelen we om geldprijzen waardoor de minimum leeftijd op 18 jaar staat. Bij twijfel omtrent de leeftijd zal er naar een ID gevraagd worden. We kunnen als vereniging niet het risico nemen beboet te worden wegens overtreding van de wet. Net als afgelopen seizoen spelen we om prijzen van 4, 8, 12 en 30 euro.

Op vrijdag 1 november houden we voor de kinderen onze jaarlijkse lampionnenoptocht. ’s Middags kunnen de kinderen in de basisschool onder leiding van Coby Gouzaf zelf hun lampion maken, de peuters en leerlingen onderbouw om 14.00 uur de bovenbouw om 15.00 uur. Doordat het Knooppunt een andere afspraak heeft wijken we dit jaar, voor de start en het eindpunt, uit naar de kantine van voetbalvereniging Everstein.

Namens het bestuur,

Dick Stoffelen

WOENSDAG 2 OKTOBER

BINGO

Op woensdag 2 oktober s´avonds is het weer gezelligheid alom. Dan wordt de grote bingo gehouden. De bingo begint om 20.30 uur, eindigt om ca. 22.15 uur en vindt plaats in ons dorpshuis ’t Knooppunt.

Rondeprijzen:         voor de pauze € 4,- € 8,- en € 12,-

hoofdprijzen: 5 x € 30,-!

N.B. Als er meer deelnemers zijn dan verwacht (normaal tussen 40 en 50) worden de rondeprijzen aangepast!

De prijzen van de boekjes zijn;

- half boekje € 6,-. U speelt de hele avond mee met 3 kaartjes per ronde.

– heel boekje € 10,-. U speelt de hele avond mee met 6 kaartjes per ronde.

Op één avond worden 10 ronden bingo gespeeld.

Dit bericht is geplaatst in 2013, Bingo, Feestweek, Lampionnenoptocht, nieuwsbrief. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.