Zomerfeest

We kijken terug op een heel gezellig zomerfeest. Het weer was helaas niet stralend maar wel droog zodat er op de vrijmarkt toch plezierig gehandeld werd. De kopers en verkopers waren elkaar blijmoedig van dienst en heel wat spulletjes wisselden van eigenaar.

De barbecue was rond zes uur op goede baktemperatuur zodat de eerste speklapjes en andere lekkernijen knapperend gaar werden . We hebben een mooie lange avond kunnen genieten van lekker eten en drinken met daarbij een fijne muzikale omlijsting. Hoewel er minder mensen waren  dan waarop wij optimistisch hadden gerekend was de gezelligheid tot in de kleine uurtjes boven verwachting.

De coverband “Choose”met als leadzangeres onze eigen Daisy Peters heeft ons deze avond blij gemaakt met een zeer geslaagd live optreden. De vele positieve reacties op de band, die een hele rij bekende hits liet horen, waren hartverwarmend. Wie weet zien we de band binnenkort nog eens in ons dorp terug met een optreden.

Ook dit feest is mogelijk gemaakt met de inzet van veel vrijwilligers bij de diverse werkzaamheden.

We wensen ieder een mooie zomer en we hopen u weer te mogen ontmoeten bij een of meerdere van de komende verenigingsactiviteiten.

Dit bericht is geplaatst in 2013, Feesten, Zomerfeest. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.