Nieuwsbrief juni 2013

Activiteitenoverzicht

21 juni                            Zomerfeest
1 november                    Lampionnenoptocht
2 oktober                        Bingo

Dorpsgenoten,

Wat was het weer gezellig druk op woensdagavond 22 mei, de seniorenavond. Job van der Groep uit Vianen heeft ons vermaakt met een prachtige presentatie van 3D foto’s. Hij heeft ons op deze manier een aantal zeer verschillende fototochten laten meebeleven. Ook waren er beelden van het grote Oranjeontbijt in de feesttent. Een prachtig beeld zoveel blije gezichten bij elkaar op deze voorlopig laatste Koninginnedag.

Volgend jaar vieren we voor het eerst Koningsdag, dat wordt een mooi onderdeel van de vijfjaarlijkse feestweek van de Oranjevereniging Everdingen.  De voorbereidingen kunt u op het zomerfeest al beginnen.                                                                                                   Kom met wat vrienden en buren naar het zomerfeest om eens gezellig te babbelen over de straatversieringen voor volgend jaar.

En dan is het bijna weer zover.                                                                                                    Het jaarlijkse zomerfeest met onze overbekende barbecue. Vrijdag 21 juni beginnen we de gezelligheid met elkaar om 16.00 uur met een vrijmarkt.

Iedereen kan zijn matje, tafeltje, karretje of kraampje inrichten en zijn of haar koopwaar aanprijzen aan de belangstellenden. Het is natuurlijk de bedoeling alle spulletjes zo voordelig mogelijk uit te stallen zodat iedere passant ook een koper wordt.

We rekenen op veel verkopers die hun overtollige speelgoed, boeken, puzzels, huisraad, CD’s, videobanden, DVD’s, spelletjes, verzamelingen, lampen en wat u nog meer kunt bedenken te koop aanbieden.

We hebben twee beperkingen.

  • Er worden geen etenswaar en levende dieren te koop aangeboden.
  • We nemen geen drank in glas mee naar het veld.

De dames van onze cateringwerkgroep zullen zoals altijd met een blij gezicht en vriendelijk woord dranken en etenswaren verkopen. U hoeft dus echt niets tekort te komen.

En wat is gezelliger dan samen lekker eten aan de barbecue?                                   Barbecueën bij de Oranjevereniging met een muzikale omlijsting. Ons zomerfeest wordt dit jaar muzikaal opgeluisterd met een live optreden van de band “Choose” waarin onze eigen Everdingse Daisy Peters de leadzangeres is. Een extra reden om op 21 juni, de langste dag, naar het feest te komen.

We hopen op mooi weer met veel spelende kinderen op een veilig glasvrij veld!

Allen hartelijk welkom!!!


Oranjevereniging Everdingen organiseert…

Zomerfeest

Vrijdag 21 juni


Aanvang 16.00 uur

Vrijmarkt

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Aanvang 18.00 uur

Barbecue

Live optreden

“CHOOSE”

Dit bericht is geplaatst in Feesten, Feestweek, Seniorenavond, Zomerfeest, nieuwsbrief. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.