De Oranjeverenigingen van Everdingen, Hagestein en Zijderveld slaan de handen ineen…

Dorpsgenoten,                                                                                           Nieuwsbrief nr. 1

Maandag 28 januari 19.00 uur werd Nederland door Hare Majesteit de Koningin, in een korte maar indrukwekkende toespraak, op de hoogte gebracht van haar voornemen tot abdicatie. Op dinsdag 30 april 2013 zal Koningin Beatrix afstand doen van de troon en zal Kroonprins Willem-Alexander haar opvolgen.

Vanwege de inhuldiging van Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima slaan de  besturen van de drie Oranjeverenigingen uit de kernen de handen ineen. Een zo belangrijke gebeurtenis moet echt groots worden gevierd. Er is daarom gekozen om dit jaar alle lokale festiviteiten in te ruilen voor één groot gezamenlijk meerdaags evenement in een feesttent.

Wij willen net als iedereen de officiële gebeurtenissen in Amsterdam kunnen volgen, maar tegelijkertijd ook in onze eigen gemeente feestvieren. Het Gemeentebestuur van Vianen heeft hierin met de Oranjeverenigingen willen meedenken. Zij zorgt voor een groot scherm in de feesttent waarop wij samen met u alle officiële handelingen in Amsterdam kunnen zien. We zijn dan ook zeer verheugd dat wij u met een gerust hart kunnen uitnodigen voor het bijwonen van alle festiviteiten op deze voorlopig laatste Koninginnedag.

De drie Oranjeverenigingen kunnen u dan ook met trots een groots feestprogramma, genaamd ‘De kroning van de koning’ presenteren. Het  programmaoverzicht vindt u op de achterzijde van deze eerste nieuwsbrief.

Nadere invulling van de diverse programmaonderdelen zullen wij u in een volgende nieuwsbrief bekendmaken en via de lokale media zoals De Vijfheerenlanden, het AD,  Het Kontakt en SRC.

Ook op onze websites zullen we u natuurlijk informeren over nieuwe ontwikkelingen, zoals exacte tijden van de festiviteiten, prijzen, inschrijfmomenten en de feestlocatie.

U bent van harte welkom op de kroningsfestiviteiten!

Met vriendelijke groet,

Dick Stoffelen, namens de drie Oranjeverenigingen.

De kroning van de koning

Vrijdag 26 april

Discoavond m.m.v. Capo Discoshow en

D.J. Paul Elstak

Zaterdag 27 april

Aprés-ski avond met het foute uurtje

m.m.v. Q-Music

Zondag 28 april

Evangelisatiedienst in de tent

Maandag 29 april

Kindermiddagbingo

Oranjebal met muziek van Total Eclipse

Dresscode “Oranje”

Dinsdag 30 april

Groots Koninginnedagfeest met:

  • Ontbijt voor iedereen
  • Aubade met de schoolkinderen
  • Ballonnen oplaten
  • Troonswisseling (live te volgen)
  • Kinderspellen
  • Zeskamp voor ‘jong en oud’

Allen hartelijk welkom!!!

Reserveert u de data alvast in uw agenda?!

Dit bericht is geplaatst in 2013, Koninginnedag, mededelingen, nieuwsbrief. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.