Nieuwsbrief september

Dorpsgenoten,

De zomervakantie ligt weer achter ons. Velen hebben weer mooie reizen gemaakt, nieuwe mensen ontmoet, misschien geluierd of juist heel actief geweest.

We hebben een fijne verzameling nieuwe herinneringen om op terug te kijken.

Niet alles was mooi deze zomer.

Tijdens de vakantieperiode overleed zeer onverwacht Hans Hol. Een markante Everdinger, die altijd voor iedereen klaarstond. Hans was van veel verenigingen bestuurslid en voor de andere clubs vrijwilliger of ondersteuner. Ook voor onze Oranjevereniging was Hans een vrijwilliger op wie je kon bouwen.

Er werd nooit tevergeefs een beroep op zijn hulp gedaan.

Ons medeleven gaat uit naar Jeanette, zijn kinderen, zijn ouders en overige familie. Wij wensen hen allen sterkte, liefhebbende armen en troostende handen.

We willen ons toch ook richten op de toekomst.

Zoals iedereen wel weet zal er in 2014 weer een feestweek worden georganiseerd. Op woensdag 26 september om 20.00 uur hebben we een brainstormavond gepland in het dorpshuis.

U wordt allen van harte uitgenodigd om daar met elkaar na te denken over de invulling van die week.

We hopen veel ideeën te kunnen noteren voor een thema betreffende de versiering van ons dorp, maar ook gedachten en wensen voor feestavonden, jeugdactiviteiten en diverse dagprogramma’s.

Met uw inbreng kunnen we een feestweek organiseren voor en door heel Everdingen. Er zal door het bestuur vaak een beroep op u worden gedaan om met elkaar de feestonderdelen tot stand te brengen.

Het aloude gezegde “Vele handen maken licht werk” is ook nu nog geldig. In goede samenwerking kunnen wij als dorpsgemeenschap veel tot stand brengen en heel veel voor elkaar betekenen.

Zoals ik in de vorige nieuwsbrief al heb geschreven biedt juist het voorbereiden van een feestweek ongelooflijk veel mogelijkheden om dorpsgenoten te leren kennen en nieuwe vriendschappen te sluiten.

Het schijnt dat er in het verleden helaas ook ruzies zijn ontstaan, dat is toch wel heel jammer. Laten we met elkaar ook proberen oud zeer op te ruimen en vol goede moed vooruit te kijken.

Woensdag 3 oktober gaan we weer van start met een nieuw bingo seizoen. We hopen op een flinke groep vaste spelers. Zoals u allen inmiddels weet spelen we om geldprijzen waardoor de minimum leeftijd op 18 jaar staat. Bij twijfel omtrent de leeftijd zal er naar een ID gevraagd worden.

We kunnen als vereniging niet het risico nemen de wet te overtreden en mogelijk een boete te krijgen.

Breng allen een goede vriend of vriendin mee zodat de zaal helemaal vol is. Net als afgelopen seizoen spelen we om prijzen van 4, 8, 12 en 30 euro.

Woensdag 26 september

Brainstormavond in het Knooppunt 20.00 uur

Kom allen met al uw mooie gedachten, spectaculaire ideeën of onmisbare belangstelling

Woensdag 3 oktober

Bingo 20.30 uur.


Activiteitenoverzicht

2 november                     Lampionnenoptocht

7 november                     Kinderbingo en Bingo

28 november                   Algemene ledenvergadering

12 december                   Bingo

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.