Zomerfeest in Everdingen

Oranjevereniging Everdingen kijkt uit naar het jaarlijks zomerfeest op vrijdag 29 juni.

Dit jaar voor het eerst in een nieuwe opzet. De vereniging houdt deze zomer een gezellige barbecue met daaromheen de vrijmarkt vanaf 16.00 uur. De avond wordt opgeluisterd met enkele optredens van “Mayfield”, de band waarin Milou Meijdam de zangeres is. De band brengt een zeer gevarieerd optreden met covers van veel bekende bands, zowel nummer één hits alsook wat minder bekende nummers. De Oranjevereniging heeft er heel veel zin in en hoopt natuurlijk op stralend weer, dat hebben we niet in de hand maar voor de rest doen we alles om er een geweldig feest van te maken.

We hopen dat veel dorpsgenoten dit zomerfeest met ons willen vieren zodat we met mooie dorpsgevoelens de zomervakantie ingaan.

Dit bericht is geplaatst in 2012, Activiteiten, Zomerfeest, persbericht en getagd, . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.