Nieuwsbrief 117

Oranjevereniging Everdingen

organiseert…

Jaargang 13, nummer 117                                                          juni 2012

Activiteitenoverzicht

29 juni                              Zomerparty met live optreden van Mayfield

29 juni                              Vrijmarkt aanvang 16.00 uur

29 juni                              Barbecue aanvang 18.00 uur

Dorpsgenoten het is bijna zomer en wat hebben we al leuke verenigingsactiviteiten beleefd om op terug te kijken.

Een geweldig Koninginneweekend met een mooie drukbezochte feestavond, fietsen versieren, eindeloos griezelen tijdens een wel heel enge tocht en tot slot een prachtige Koninginnedag.

Wat hebben we het ongelooflijk getroffen met het weer op die stralende dag te midden van regen en kou.

Woensdag 23 mei was er de jaarlijkse seniorenavond net als de voorgaande jaren door heel veel dorpsgenoten bezocht. De werkgroep had dit jaar een cabaretgroep uit Herwijnen vastgelegd . Wat hebben die dames en heer ons een geweldige avond bezorgd. Zij noemen zich “Het ken net”.

Aan het eind van de avond waren we het daar met elkaar echt over eens. Soms met een grap op het randje dan weer met een gevoelig liedje wisten zij het publiek de hele avond te verrassen. Onze vrijwilligers hebben zich met veel enthousiasme over de gasten ontfermd zodat niemand iets tekort kwam en iedereen voldaan huiswaarts kon keren. Velen voorzien van leuke prijzen uit de loterij.

Nu kijken we uit naar ons jaarlijks zomerfeest op vrijdag 29 juni.

Dit jaar voor het eerst in een nieuwe opzet. We houden deze zomer een gezellige barbecue met daaromheen de vrijmarkt vanaf 16.00 uur. De avond wordt opgeluisterd met enkele optredens van “Mayfield”, de band waarin Milou Meijdam de zangeres is. Zij brengen een zeer gevarieerd optreden met covers van veel bekende bands, zowel nummer één hits alsook wat minder bekende nummers. Wij hebben er heel veel zin in en hopen natuurlijk op stralend weer, dat hebben we niet in de hand maar voor de rest doen  we alles om er een geweldig feest van te maken.

We hopen dat veel dorpsgenoten dit zomerfeest met ons willen vieren zodat we met mooie dorpsgevoelens de zomervakantie ingaan.

Woensdag 26 september 20.00 uur bent u allen van harte welkom in het Knooppunt op de eerste brainstormavond voor de feestweek van 2014.

Wij zien naar u uit en willen heel graag al die nieuwe ideeën van u horen. Immers toen u de zomervakantie misschien ver weg was hebt u een heleboel leuke dingen beleefd en u kon bijna niet wachten om terug te keren  naar Everdingen om ons deelgenoot te maken van al die prachtige plannen voor de komende feestweek. Het lijkt nog heel ver weg maar een mooi feest heeft een flinke voorbereidingstijd nodig om alles stap voor stap vorm te geven. Misschien kunnen we al mooie gedachten noteren voor een fijn thema.

We hopen dat u  al eens gezellig met wat buren bepraat hoe de straat versierd kan worden. Juist die voorbereidingen bieden zoveel mogelijkheden om nieuwe contacten te leggen of misschien zelfs wel oud zeer op te ruimen. We wonen in een heel klein dorp met  mensen met een groot hart. Met een beetje geluk worden we allemaal ongeduldig in ons verlangen naar de volgende feestweek. We zullen dan ook  weer graag een beroep op u allen doen om ons te helpen. We hebben alle handen weer hard nodig.


Vrijdag 29 juni

Vrijmarkt vanaf 16.00 uur.

Kom met je overtollige speelgoed, schilderijen, platen, CD’s, DVD’s spelletjes of andere leuke spulletjes.

Barbecue vanaf 18.00 uur. Wij zorgen voor lekker eten en drinken. Samen maken we gezelligheid.

Optredens van “Mayfield”.

Competitie:

“vlegelhangen” en

“spijkerblok slaan”

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.