Koninginneweekend

We kijken met enorm veel plezier terug op een weekend met zeer geslaagde activiteiten. Een leuke “Glamourparty”waarbij veel kinderen vooral buiten hebben genoten van het opblijven en lekker spelen terwijl in de tent fijne muziek voor hen werd gedraaid. Wat een gezellige “Hollandse avond”met de Capo disco-show, zoveel mensen in de tent die zonder één wanklank tot in de kleine uurtjes heerlijk uit hun dak gingen. Fietsen versieren op de zaterdagmiddag was een druk bezocht en gezellig tussendoortje. Zaterdagavond griezelen, velen hebben gegild en gegierd van het lachen een wel zeer geslaagde tocht voor jong en minder jong.

Koninginnedag,  wat een uitgelezen weer te midden van zoveel grijze kille dagen. Heel veel gezellige bezoekers van ons feest hebben met elkaar genoten van aubade, spelende kinderen, een weer verrassende puzzeltocht  en een spetterende zeskamp. Dorpsbewoners en vele bezoekers hebben van de diverse onderdelen zeer royaal kunnen genieten.

Vrijwilligers en sponsors heel veel dank voor  jullie enorme inbreng om al deze dorpsactiviteiten mogelijk te maken. Een klein dorp toont zo een groot en warm hart voor en met elkaar. Bestuurslid zijn van deze Oranjevereniging is een heel dankbare taak en wordt zo steeds leuker.

Wij nodigen alle bezoekers uit foto’s en verhalen over dit weekend aan ons op te sturen. Wat past kunnen we dan op onze website plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Feestavond, Koninginnedag. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.