Nieuwsbrief nr. 116 April 2012

Dorpsgenoten,

We gaan alweer op weg naar de verschillende feestelijkheden in 2012. Het programma voor de Koninginnedagactiviteiten vindt u zoals altijd in het jaarboekje en hier op onze website. Op vrijdag 27 april beginnen we in de feesttent om 19.00 uur met een “Glamourparty” voor de jongere jeugd. Vanaf 21.30 uur zijn alle gezellige bezoekers van harte welkom.

Ereburger.

Zoals u de laatste decennia bent gewend, wordt er op Koninginnedag een nieuwe ereburger gekozen. Vele jaren bestond hiervoor een werkgroep die papieren bloemen, speciale knijpertjes en waxinelichtjes heeft verkocht. De inwoner die het grootste aantal heeft gekregen wordt blijkbaar dit jaar het meest gewaardeerd en is de nieuwe ereburger. Er is op dit ogenblik geen werkgroep, die de organisatie van de verkiezing van een nieuwe ereburger op zich heeft genomen. Als u een leuk idee heeft en dit ook wil uitvoeren dan horen wij dat heel graag. Een voortzetting van deze typisch Everdingse traditie stellen we zeer op prijs.

Feestweek

Op woensdag 26 september hebben wij een brainstormavond ter voorbereiding op de feestweek van 2014. Zoals u van ons gewend bent starten we met samen nadenken over een thema, straatversieringen en de opzet van een globaal programma. Zet u deze datum in de agenda. Wij hebben u hard nodig om er weer een heerlijke week van te maken, waarin iedereen het echt naar de zin heeft.

Ter herinnering:

De geel-zwarte tokens (munten) uit de feestweek van 2009 kunnen t/m het zomerfeest dit jaar worden ingeleverd. Na het zomerfeest kunnen die munten niet meer worden gebruikt.

Griezeltocht

EVERDINGEN let op, Op 28 April is er voor de dappersten onder ons een Griezeltocht in de omgeving. Voor iedereen  vanaf 12 jaar. (Groepen max. 6 pers.) Inschrijven van 20.30 tot 21.00 uur in de feesttent. Dorpsgenoten: signaleert u iets vreemds die avond, schrik niet, het zijn de griezels van Everdingen.

Activiteitenoverzicht

27 april                              Glamouravond aanvang 19.00 – 20.30 uur met Capo Disco Show

27 april                              Hollandse avond met Capo Disco Show

28 april                              Jeugdactiviteit: Griezeltocht

30 april                              Koninginnedag

23 mei                               Seniorenavond aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur

29 juni                               Zomerparty met live optreden van Mayfield

29 juni                               Vrijmarkt aanvang 16.00 uur

29 juni                               Barbecue aanvang 19.00 uur

Dit bericht is geplaatst in 2012, Activiteiten, Koninginnedag, griezeltocht, nieuwsbrief, zeskamp. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.