Waarschuwing voor modderige omstandigheden tijdens de winterwandeing

Afgelopen zaterdag hebben wij de route van de winterwandeling verkend. Tijdens deze verkenning kwamen wij erachter dat er nogal een modderboel op sommige plaatsten van de route is ontstaan. Omdat er voor de aankomende dagen nog meer regen wordt verwacht zal deze modder niet weg zijn voordat de winterwandeling plaats vindt.

Wij raden u daarom aan goede laarzen of waterdichte schoenen te dragen tijdens de winterwandeling!!!!

Ondanks de modderige omstandigheden gaat de winterwandeling wel gewoon door. Op het moment van schrijven zien de voorspellingen van het weer er zelfs zeer gunstig uit. Wij hopen u ook, in grote getalen, tijdens de wandeling te begroeten.

Dit bericht is geplaatst in 2012, Winterwandeling, mededelingen en getagd, , , . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.