Nieuwsbrief nr. 115 december 2011

Oranjevereniging Everdingen

organiseert…

 Jaargang 12, nummer 115                                                    december 2011

Activiteitenoverzicht

 04 januari 2012            Bingo aanvang 20.30 uur + Kinderbingo 15.30 uur

08 januari 2012             Winterwandeling inschrijven van 12.00 tot 14.00 uur

01 februari 2012               Bingo

07 maart 2012                  Bingo + Kinderbingo

04 april 2012                     Bingo

23 mei 2012                      Seniorenavond

Dorpsgenoten,

Het jaar loopt op zijn eind, dus is het tijd om even terug te kijken.

2011 was een mooi jaar waarin wij veel goede momenten hebben mogen beleven. Denk nog eens aan de Koninginnedag, die geweldige feestavond daaraan voorafgaand, maar ook de leuke seniorenavond met een prachtige compilatie van oude filmbeelden samengesteld en vertoond door Arie Versluis.

Het zomerfeest werd niet zo druk bezocht maar met zangeres Karin Welsing erbij was het wel een heel gezellige avond.

De laatste activiteit van dit verenigingsjaar stond onder een goed gesternte. We hadden geweldig weer, zodat de kinderen met DES een mooie lange lampionnenoptocht konden lopen.

Heel veel vrijwilligers hebben ook in 2011 de activiteiten van de Oranjevereniging tot successen gemaakt. Wij zij blij met en dankbaar voor zoveel trouwe medewerking.

De algemene ledenvergadering leek dit jaar wel een grote goednieuwsshow.

We hebben maar liefst twee nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen te weten onze ereburger Patrick Wammes en Anouk van Lier, die tot haar 18e verjaardag aspirant bestuurslid zal zijn. Ik kan nauwelijks onder woorden brengen hoe blij wij zijn, want het zittend bestuur maakte zich serieus zorgen over het voortbestaan van onze vereniging.

De aanwezige leden verblijdden ons met een geweldige inbreng. Hans Hol heeft aangeboden het flappen hangen te regelen met door hem te verzamelen vrijwilligers. Dolly Bakker en Ronald Drost hebben zich aangeboden als bestuurslid met een bijzonder taak voor het mede organiseren van de feestweek 2014.

De zeskamp op Koninginnedag wordt t/m de feestweek georganiseerd door de winnaars van 2011.

Uit de vergadering kwamen leuke ideeën voor de komende festiviteiten naar voren, waaronder fietsen versieren voorafgaand aan de Koninginnedag en een jeugdactiviteit in datzelfde weekend. Bij het voorbereiden en realiseren van de feestelijkheden kunnen we veel helpende handen gebruiken.

Het bestuur mocht de stroom van goed nieuws op gang houden met het aankondigen van een geheel vernieuwd jaarboekje en een disco op vrijdag 27 april met Capo Discoshow, niet alleen voor de volwassenen, maar ook met een glamourparty voor de schooljeugd.

Het zomerfeest zal in 2012 ook een grote verandering ondergaan. Het sterk teruggelopen kermisbezoek van de laatste jaren heeft het bestuur doen besluiten te kiezen voor een geheel andere opzet. We houden geen kermis. Het zomerfeest op vrijdag 29 juni zal deze keer een vrolijke muziekavond worden met optredens van de plaatselijke band Mayfield, onze traditionele barbecue, de vrijmarkt en nog enkele gezellige bezigheden. Afscheid nemen van de kermis heeft ons veel moeite gekost, we praten immers over een heel lange traditie. Maar de tijden veranderen blijkbaar en wij moeten mee veranderen.

Samen met de Oranjeverenigingen van Hagestein en Zijderveld treffen we voorbereidingen voor een feest bij de naderende troonswisseling.

Rest mij u allen namens het bestuur een

Gezegend Kerstfeest en 2012

toe te wensen.

Dick Stoffelen

Voorzitter Oranjevereniging Everdingen

Kijk ook voor onze laatste en uitgebreide nieuwtjes op onze website.

Dit bericht is geplaatst in 2011, 2012, Activiteiten, Feestweek, Winterwandeling, Zomerfeest, nieuwsbrief en getagd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.