Oranjevereniging Everdingen Organiseert… Everdingen’s Got Talent

Op zaterdag 1 oktober gaat het dak er weer af in Everdingen! Oranjevereniging Everdingen organiseert namelijk “Everdingen’s got talent” in navolging van “Holland’s got talent”.

In de voorgaande jaren werd er altijd een playbackshow gehouden, maar een van de oud-bestuursleden bedacht, dat het wel eens leuk zou zijn om een ander concept te gebruiken en kwam zo uit op “Everdingen’s got talent.

Het bestuur heeft vernomen dat er al heel wat talenten druk aan het oefenen om deze avond weer tot een groot succes maken. En… het bestuur is er geslaagd een populaire BN-er te strikken die de avond op een originele manier zal presenteren. Een deskundige jury van 3 personen zal alle optredens beoordelen en we weten nu al dat dit geen gemakkelijke taak zal worden.

Natuurlijk mag er geplaybackt worden, maar kun je fantastisch zingen, goochelen, moppen tappen, dansen, geef je dan op, alles is mogelijk! Ben je lid van de Oranjevereniging, dan kun je meedoen! Iedereen is welkom van 4 tot 80 jaar! Opgeven kan nog tot zaterdag 24 september, dus weer er snel bij!

Je kunt je nog opgeven (met het strookje uit de nieuwsbrief) bij José van de Lagemaat, Graafflorisstraat 15, Everdingen, Ronald Drost, Tienhovenseweg 11a, Everdingen of uitsluitend per e-mail bij Adrie van Zuida: a3vanzuidam@hotmail.com

Everdingen’s got talent” wordt gehouden in Dorpshuis ’t Knooppunt in Everdingen.

Zaal open om 19.30. Aanvang 20.00 uur.

Entree: leden € 4, niet-leden € 5.

Dit bericht is geplaatst in 2011, Everdingen's got talent en getagd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.