Verslag zomerfeest 2011

Een kort verslagje van het afgelopen zomerfeest:

De Oranjevereniging heeft het ook dit jaar met het zomerfeest heel goed getroffen met het weer. Ondanks wat minder mooie voorspellingen viel het erg mee. We hielden het vrijdagmiddag en -avond droog.

De vrijmarkt op de vrijdagmiddag bij de kermis was zeker geen slechte keus, er was hiervoor een behoorlijke belangstelling en er heerste een gezellige sfeer. Hier en daar werd er aanzienlijk gehandeld, helaas was niet elke verkoper even gelukkig. Het ontbreken van de botsauto’s werd door velen toch als een gemis ervaren, ondanks dat er nogal wat kinderen tot ver in de avond in de zweefmolen hebben rondgedraaid. Met de aanwezige attracties er bij, was het een zeer geslaagd zomerfeest. Het optreden van Karin Welsing bracht een prima stemming onder de aanwezige eters. Deze zangeres wist de mensen mee te krijgen in een gezellige polonaise, anderen uit te nodigen voor een dansje, terwijl velen ook nog eens spontaan meezongen. De beide serie liedjes werden door de bezoekers zeer gewaardeerd en vormden een vrolijke bijdrage aan de feestvreugde.

Karin, ook op deze manier nog eens namens het bestuur van de Oranjevereniging Everdingen, heel hartelijk dank voor jouw aandeel in een geslaagd zomerfeest.

Tot laat op de avond bleef het gezellig, velen lieten zich het vlees van de barbecue goed smaken en met een lekker biertje of glaasje wijn erbij werd het geheel een feestmaal.

De kermis een dag inkorten, dus t/m vrijdag, is goed bevallen, de kermisgasten konden daardoor op tijd vertrekken naar diverse andere kermissen. En wij hadden zo op zaterdag gelegenheid de boel weer op te ruimen.

We wensen ieder een hele fijne vakantie toe en hopen velen weer terug te zien op 1 oktober bij

“Everdingen’s got talent”

Namens het bestuur,

Dick Stoffelen

Dit bericht is geplaatst in 2011, Activiteiten, Everdingen's got talent, Zomerfeest. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.