Everdingen’s got talent

Everdingen’s Got Talent

De Oranjevereniging organiseert op 1 oktober 2011, in plaats van de Playbackshow, “Everdingen’s Got Talent”  Dit in navolging van het Britse programma, Britain’s Got Talent, wat zo succesvol is. Een ieder, ongeacht zijn/haar leeftijd, die denkt dat hij/zij ergens in uitblinkt mag dit op 1 oktober laten zien. Niets is ons te dol, kun jij goochelen,dansen, zingen, playbacken, honden dresseren, muziek maken, acrobatiek tonen, je ouders laten verdwijnen, de crisis verhelpen enz. enz. meld je dan zo spoedig mogelijk aan.

De presentatie, in ons Dorpshuis van deze amusementshow, zal weer in handen zijn van een bekende Nederlander. Een deskundige jury bestaande uit o.a. de ereburger, zal alle artiesten beoordelen.  Deze primeur voor Everdingen van “de Grootste Talentenjacht ooit“ belooft een waar spektakel te worden. Dus schroom niet en treed in de voersporen van je idool, een bekende artiest of wordt bekend met jouw eigen unieke act !

Aanmeldingen uitsluitend per mail aan a3vanzuidam@hotmail.com

Vermeld hierin:

-           Jouw naam

-          Hoeveel personen

-          Jouw act

-          Wat je eventueel nodig hebt

-          Hoelang de act duurt.

Heb je nog vragen, stel ze dan ook via bovenvermeld e-mailadres.

Dit bericht is geplaatst in 2011, Activiteiten, Everdingen's got talent, Jaren, Playbackshow. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.