Bingo en Lampionnenoptocht

Woensdag 3 november is er Bingo met s’middags kinderbingo in cialis 5mg het knooppunt. De aanvangstijden voor de Bingo is 20:30 en voor de kinderbingo om 15:00.

Vrijdag 5 November de jaarlijkse lampionnenoptocht. Vertrek om  19:00 vanaf de parkeerplaats van het dorpshuis. Na afloop is er ranja voor de kinderen binnen in het dorpshuis.

Voor meer informatie over deze evenementen klik op lees meer hieronder.

Bingo
De rondeprijzen voor de pauze zijn resp. € 4,-, € 8,- en € 12,-.
Na de pauze is dat € 4,-, € 8,- en € 40,-.

Als er meer deelnemers zijn dan verwacht (normaal tussen 40 en 50) worden de rondeprijzen aangepast! Ook is er een jackpot te winnen die kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Het bedrag dat in de jackpot zit krijgt u extra als u op het supergetal een prijs heeft. Als de jackpot is gevallen wordt een nieuw supergetal vastgesteld. Wij hebben in 2008 een enthousiaste anonieme sponsor gehad, die voor de jackpot per bingo € 10,- schonk, misschien is dit ook voor anderen een stimulans om sponsor te worden en zo de bingo spannender te maken. Als de hoogte van de Jackpot bekend is bij de ‘redactie’ dan zal zij dit vermelden op de nieuwsbrief of het affiche, welke de Oranjevereniging in het dorp regelmatig laat ophangen en rondbezorgen.

De prijzen van de boekjes zijn:

- half boekje € 6,- U speelt dan de hele avond mee met 3 kaartjes per ronde

- heel boekje € 10,- U speelt dan de hele avond mee met 6 kaartjes per ronde

- dubbel boekje € 15,- U speelt dan de hele avond mee met 12 kaartjes per ronde

Op één avond worden 10 ronden bingo gespeeld.

Dit bericht is geplaatst in 2010, Activiteiten, Bingo, Jaren, Lampionnenoptocht en getagd, . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.