Playbackshow van 9 Oktober 2010

Wat hebben we weer een leuke playbackshow beleefd. Dit jaar, een beetje traditiegetrouw in een post feestweekjaar, alleen met jeugdige deelnemers. Een groot compliment verdienen deze kinderen zeker. Zij hebben zich met veel enthousiasme gestort op de voorbereidingen van een mooi optreden. Met elkaar hebben zij de teksten en danspassen ingestudeerd en ouders opgepord mee te werken aan de bijpassende kleding. Het gevolg van al deze inspanningen was een geslaagde avond met aanzienlijk verschillende optredens. Ik vind het telkens weer ongelooflijk stoer van deze deelnemers om zo op het podium te staan met een zaal vol kritisch publiek en dan ook nog voor een echte jury. Petje af!!!
Een zo mooie show kan natuurlijk alleen maar slagen met een goede presentator en ook dit jaar was onze “Geer” het stralend middelpunt, die alle artiesten met verve aankondigde en steeds probeerde de jury gunstig te stemmen. De mannen van Scato hebben weer voor prima geluid en licht gezorgd. Hierbij regelde Ronald Drost het transport van alle hiervoor benodigde materialen. Met de medewerking van Joep Hooijmaijers kon alles tijdig worden opgebouwd. Wat zouden we zijn zonder deze hulp?

We kijken zoals altijd graag vooruit. Wat staat er verder op de rol? November heeft ook weer heel wat in petto. We beginnen de eerste week al direct met een bingo en een kinderbingo. Vrijdag vijf november hebben we weer onze jaarlijkse lampionnenoptocht. We starten onder leiding van DES om 19.00 uur bij het dorpshuis en gaan dan met alle lampionnen door het dorp. Dankzij de wintertijd mogen we rekenen op een donkere avond, dus zullen de lichtjes mooi schijnen. We hopen op heel veel lichtjes achter de muziek en natuurlijk ook op mooi weer. Na de optocht staat er voor de kinderen in het dorpshuis gratis limonade.

Namens het bestuur,
Dick Stoffelen

Dit bericht is geplaatst in 2010, Activiteiten, Playbackshow. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.