Noodkreet

Wij hebben dringend behoefte aan extra bestuursleden!

Los van de jaarvergadering wil ik alle dorpsgenoten toch van onze zorgen op de hoogte brengen. Een bestuur van vier personen is echt te klein om alle gewenste verenigingsactiviteiten voor de toekomst te garanderen. Ook voor de playbackshow bleek het bijna onmogelijk voldoende vrijwilligers te vinden. Voor de entree waren maar liefst veertig mensen gevraagd. Wij waren dan ook bijzonder blij met de hulp van mijnheer Jansen, één van onze trouwe bingogasten uit Vianen.
Ons vierkoppig bestuur is niet van de soort dat vlug opgeeft. Als voorzitter merk ik toch wel degelijk dat mijn medebestuurders soms de moed wat beginnen te verliezen, als zij van zoveel mensen nee horen op een verzoek tot medewerking. De club vaste vrijwilligers wordt op deze manier ook steeds zwaarder belast met alle gevolgen van dien. Ook bij hen komt er een eind aan de rek.
Zoals wij in Everdingen gewend zijn aan samenwerking, zo rekent het bestuur nog steeds op jullie inzet. Een dorp zonder Oranjevereniging is iets wat ik me in Everdingen totaal niet kan en wil voorstellen. Dus dorpsgenoten denk nog eens aan vorig jaar met al die schitterende dagen tijdens de feestweek. Dat kan alleen met inzet van heel veel mensen, immers: “Vele handen maken licht werk”. Samen kunnen we heel veel. Met elkaar blijven we een bijzondere en prachtige dorpsgemeenschap, waarin voor ieder die wil meedoen echt plaats is. Met elkaar betekenen we veel voor elkaar!

Aarzel niet, maar benader ons!

Uw vragen kunt u stellen en/of uw medewerking kunt u vermelden via
oveverdingen@gmail.com of via de secretaris, Mary Maarseveen,
Oranjestraat 16. E-mail: marymaarseveen@ziggo.nl, tel.nr. 351679.

Dit bericht is geplaatst in 2010, Activiteiten, Jaren en getagd, . Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.