Nieuwe site online

Vandaag is het dan zover. De nieuwe site van de Oranjevereniging Everdingen is online!!! Zoals bij jullie misschien bekend was er op de oude site niet erg veel nieuwe informatie meer te vinden. Ook over andere zaken zoals foto’s, uitslagen en aankomende evenementen was maar in heel beperkte mate iets te vinden. Hier willen wij van de Oranjevereniging verandering in gaan brengen met deze nieuwe site. Op deze site zijn nu al wat foto’s te vinden en de laatste berichtgevingen staan online. Wij willen van deze site een plek maken waarop van allerlei informatie betreffende evenementen van de OVE(OranjeVereniging Everdingen) te vinden zal zijn.

Op het moment komt de site op sommige plaatsen nog een beetje kaal over. Zo staat er onder het kopje foto´s nog niet veel en is er nog niet veel extra informatie te vinden op de site.  Hier gaan wij hard mee bezig om van deze site een plek te maken waar u altijd terecht kunt voor de meest actuele informatie en foto´s van de OVE. Zo komt er maandag nog een stukje met aanvullende informatie over de bingo van woensdag 3 november en de lampionnenoptocht van daar opvolgende vrijdag. Tevens zijn we bezig met de foto´s van de afgelopen playbackshow uit te zoeken om deze dan later in de week ook op de website te plaatsen. 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn over de nieuwe website als wij en hopen dat u graag nog eens terugkomt voor een kijkje. U kunt om ons makkelijk terug te vinden de website bij uw favorieten zetten of volgen door lid te worden van onze hyvespagina.

In iedergeval al bedankt voor dit bezoek,

William
(namens werkgoep site vernieuwing)

PS. De Oranjevereniging is nog opzoek naar dorpsgenoten die willen meedenken in het bestuur. Hun noodkreet voor nieuwe bestuursleden is hier te vinden.

Dit bericht is geplaatst in 2010, Activiteiten en getagd. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.