Winnaar en foto van het jaar

Foto van het jaar

Jarenlang heeft de werkgroep “foto van het jaar” met liefde en hard aan deze activiteit gewerkt. Door de hedendaagse digitale technologie zijn er veel mensen, die de afgedrukte foto’s niet meer willen hebben. Daarom heeft de werkgroep dit jaar het idee naar voren gebracht om niet alleen de personen op de foto van het jaar een prijs te geven, maar ook de maker van die foto.  Dat wil niet zeggen dat de werkgroep geen foto’s meer voor u bestelt, want dat blijft ze nog steeds met liefde en plezier doen.

Tijdens het afgelopen zomerfeest heeft u allen kunnen stemmen op de “ foto van het jaar”. U mocht er één kiezen uit 10 foto’s, welke uit de hele stapel zijn gekozen door een x-aantal vrijwilligers samen met  onze huidige ereburger Johan Teuben.
Geen makkelijke taak moet ik u toch vertellen, maar wel een gezellige taak.

Voor de maker van de foto van het jaar is een speciale prijs gekozen. Maar wij gaan u niet verklappen wat dit is, of wie dat de winnaar is geworden. Komt u daarom allen kijken en genieten van onze playbackshow op 9 oktober a.s. alwaar onze winnaar bekend wordt gemaakt.

Hou bij de komende activiteiten van de Oranjevereniging uw fotocamera klikklaar en maak volgend jaar ook kans op een leuke prijs  door uw MOOISTE foto bij de werkgroep in te leveren (één per persoon per jaar).

U kunt uw opname digitaal insturen via: oveverdingen@gmailcom of afgeven op het adres: Jan van Arkelstraat 1 of Kweldam 1. Voorzie deze van uw volledige naam, adres, telefoonnummer en als het kan een beschrijving van de getoonde  activiteit. Uiterste inzenddatum is 31 mei 2011.

Werkgroep foto’s

De winnende foto van 2010

Dit bericht is geplaatst in 2009, 2010, Activiteiten, Foto van het jaar. Bookmark de permalink.

Reacties zijn gesloten.